Thuis

FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn

Certificaat
China FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED certificaten
China FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
De leverancier is betrouwbaar, betrouwbaar en heeft een zeer goede houding. Zij vertelde me in detail over het materiaal.

—— Siti Aishah

De algemene structuur kwam uit, snel goed, is de installatie van de hoofdtechnologie zeer goed, zien de het omringen vrienden me met goedkeuring, die op het voltooiingseffect wachten. Het gebruikte materiaal is ook zeer goed. Ik ben hoe dan ook zeer tevreden.

—— Chlysesleur

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn
Automatische Containerproductielijn
Algemene Container het Assembleren Lijn
Auto-last productielijn
Zandstralenzaal
Olieverfschilderijruimte
Bakselruimte

Automatische Containerproductielijn

Containerproductielijn

Algemene Container het Assembleren Lijn

Dit is een automatische het assembleren lijn om nieuwe containers te produceren. De maximum capaciteit is 10 containers per dag.

Auto-last productielijn

Dit is onberispelijke auto-last verwerkingslijn voor containers het lassen

Zandstralenzaal

Gespecialiseerd zandstraal ruimte voor elke container vóór druk

Olieverfschilderijruimte

Milieuvriendelijk olieverfschilderijgebied

Bakselruimte

Bakselruimte voor marien olieverfschilderij

 • lopende band

   

  Wij hebben twee productiebasissen in Foshan. KONBUILD de productiebasis veroorzaakt de van het containerkader en staal structuur en zijn toebehoren, terwijl ons ervaren installatieteam zijn voordelen in de behandeling van decoratiedetails gebruikt en het gehele volledige geïntegreerde huis met het volledige binnenlandse leveren prefabriceert.

   

  KONBUILD de productiebasis heeft diverse soorten auto-last materiaal om en de container te vervaardigen te assembleren die ontwerpen en de staalstructuur, alle arbeiders is goedgetraind regelmatig door CIMC groep. Al van de inspectieproces en kwaliteitscontrole norm zal door CHINA CIMC dicht Groep volgen.

   

  FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn 0

   

  Rad-de basis van de GEPREFABRICEERDE HUIZENproductie heeft de keten van de bouwmaterialenlevering in heel China gebruikt en verschillende bouwmaterialen in brok geïntegreerde muur, vloer, plafond, dakwerkcomponenten gebouwd en geprefabriceerd, dat groot gemak geeft en heel wat tijd tijdens installatie bij plaats spaart. Met de Australische ontwerper, ontwikkelen wij de opmerkelijke prefabmodellen van het toevluchthuis die reeds verschillende projecten in China en in het buitenland vervulden. 

   

  FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn 1

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn 0FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn 1

   

  Rad-de GEPREFABRICEERDE HUIZEN heeft ODM modellen die zich van uitzetbaar containerhuis, modern prefabhuis, het huis van de containerdouane, de modulaire bouw van de multi-vloercontainer, containerbadkamers, containertoilet, aanhangwagentoilet, container zwembad, draagbare cabines enz. uitstrekken. 

   

  FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn 2

  Onze premiefabriek heeft OEM capaciteit om vanaf het ontwerp van de cliënt met goede kwaliteit bevoordeligd te produceren montage en afwerking schoon te maken. Vooral elk containerhuis aangezien een geassembleerd die model 99% bij onze fabriek wordt gebeëindigd zal zijn, daarom benadrukken wij het schone en kwaliteits eindigen zullen worden onze productnorm en dat zal heel wat kosten voor onze cliënten besparen.

   

   

   

   

   

   

 • R & D

  FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED fabriek productielijn 0

   

  Ons ontwerp en techniekteam concentreert zich op R&D van geprefabriceerd huis en container de industrie. 

   

  Wij optimaliseren onze leveringsketen voor elk standaardproduct onze gemaakte fabriek.

   

  Om een verschil te maken, zullen wij manier en kunstelementen aan elk standaardproduct toevoegen dat wij hebben geproduceerd.

   

  Wij willen „IKEA-leverancier“ in deze industrie zijn en komen zelf door comfortabele en betaalbare producten duidelijk uit te maken.

   

   

Contactgegevens
FOSHAN RAD PREFABS COMPANY LIMITED

Contactpersoon: Mrs. Evana Yim

Tel.: +86 13924859314

Fax: 86-757-3328745

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)